fredag 8 augusti 2008

Sommarlov FTW

Jag kan nu stolt tillkännage att jag idag lämnade in min allra sista uppsats – jag är officiellt färdig och fri som fågeln. Sällan har sommarlov varit så efterlängtat, och så välbehövligt. Go me! Nu väntar några dagarna med att plocka upp spillrorna efter det liv som jag övergav när studierna började bli intensiva på riktigt.
Men jag är färdig – klar – och nu kan ni börja se fram emot inlägg om sol, plommonvin, och lustiga japanska seder igen. De senaste veckorna har jag, i min polare Daans ord: played just as hard as we worked. Och ett bevis på med vilket allvar jag har gjort det senare kan få vara min reaktion på att universitets bibliotek från och med januari kommer att vara öppet dygnet runt. Jag tänker direkt: "Åh! Vad praktiskt, då behöver man inte flytta vidare till Mister Donut och plugga när biblioteket stänger klockan tio, det är ju så störande". Så tro mig, jag har arbetat hårt, men har nu gjort vad jag kunnat – jag klarar vad jag klarar, det kan jag inte längre påverka med aldrig så många timmar på biblioteket, och ska nu bara njuta och slappa och verkligen försöka ta vara på ledigheten här tills Linnea kommer tillbaka.
Har även sett den nya Ghibli-filmen (med en verkligt stark kvinnlig karaktär som hette –gissa: Lisa!!) , och gått på geo-caching, att leta gömda skatter mitt i urbana miljöer (supercoolt!), men därom ids jag inte skriva, utan det får ni via Linnea här.

1 kommentar:

Anonym sa...

Så, njut av ditt sommarlov! Mitt börjar ta slut efter 12 veckor (jaja, jag vet att jag har det bra) den 1 september ska jag infinna mig på Sveavägen 41 och ta emot elever. OCH TVÅ HELA DAGAR , 25,26 ska vi vara på konferens i Nynäshamn av alla ställen. Men det det blir fem dagars vila däremellan.... På måndag åker jag till Slovenien på en kort tripp och den 27 till Zurich ...bara över helgen. Stor kram och som sagt njut njut!!
Ps Jag har gett en väninnas dotter din Blogg för hon, Sigrid , är galen i Japan. Sigrid är 13 år.