tisdag 30 september 2008

Jajabulle!!

Idag fick vi äntligen, äntligen ut våra betyg från förra terminens kurser – och tror ni inte jag klarade mig? Varenda kurs! Och visst finns kursen där jag precis gled över gränsen till godkänt (eftersom jag lämnade en hel fråga blank, eftersom jag inte visste något om japanska diplomatiska sändebud till Korea och ännu mindre kunde skriva om dem på japanska... om någon känner med sig att de kan får de dock gärna berätta lite om dem för mig), men på fem kurser fick jag till och med A! På japanska!

Snart kommer höstmörker och elände, för svåra kurser, lektioner jag använder till att träna sätesmuskeln och hopplöst svårförståeliga handouts igen, men just nu och just här är jag så glad och upprymd och lycklig för alla dagarna jag satt tidig morgon till sen kväll på biblioteket. Det var värt det.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis! DU är grym... ;)

Anonym sa...

hehe grattis ^^

Anonym sa...

Så klart du fixade det, du är ju grym! Nu kanske du till å med har lärt dig att du kan plugga lite, lite mindre och klara dig ändå...? Jag menar, erfarenheterna är viktigare än betygen - även om det är helt fantastiskt grymt att du har fått högsta betyg i flera kurser!!
Nu vet du att du fixar det, nu är det bara att köra!
Calle (min nya sambo by the way...) hälsar så mycket å säger GRATTIS!!
massa stolta kramar

Anonym sa...

Grattis! Fast du är ju galen, att få A i japanska kurser kan bara bero på det. Vi ses imorgon! puss

Anonym sa...

Grattis!!!! Så grym! vi ses i helgen - upprörd debatt väntar anar jag :) /Klara

Anonym sa...

woohoo, grattis grattis! instämmer med föregående kommentarer; shit vad grym du är!

Och åhhhhh, den där geishaklädda ungen i föregående inlägg är verkligen det allra sööööötaste jag någonsin sett! Vore jag er så hade jag tatt henne under armen och sprungit därifrån... ehhh, det är nog tur att jag inte på långa vägar har råd att besöka japan...

Mojo Heartbeat sa...

wow.